Are You Already Been My Follower? If Not, Follow Now! :p

Friday, April 6, 2012

Aku Masuk Kursus Kenaikan Pangkat Lans Koperal/Koperal !! :D

Okey, ni bermula 3-4 april tapi aku baru na update sekarang :D. Btw, Assalamualaikumm..

Okey, aku nak cite best gile pegi kursus tuh! Sebenarnya aku taknak pergi korang tau tak, mak bapak aku pon mcm fifty-fifty je bagi kebenaran aku sebab dua hari sebelum aku nak pergi kursus ni aku demam. aku pun rase macam... urmmm... nk wat cmne ea? sbb lagipun kalao nk pegi ke sane kena BOTAK ! aku mesti kena cari alasaann untuk ckp kat sir yg aku x leh pegi !~~

Okey, hari isnin pun menjelma, (pergi kem besok iaitu hari selasa) aku pun rase mcm berat ati pulak , nak pegi ke x nk pegi lak niee? abg aku da pegi da.. kang rugi lak aku . sbb aku x kebas peluang yang ade dpn mate aku . kawan aku semua melumpuhkan semangat aku sprti " kau nak pergi ke syukran ? hahaha ! bukannya dapat papepun. botak dapat laa ~ " aku tau la kawan aku tu jealouss dengan aku ... ekeke.. sorg pulak ckp "ko nk pegi ? aku x nk.. da la kena angkat berat... yerrkkk!!"

Aku pun mengambil keputusan untuk..... PERGI.... wakaka.. sebab aku rase best pulak, kawan aku pegi.. wakaka... n maybe ni kali terakhir aku pegi, the first n the last... :p

So, pergi2 sana. ingatkan boleh berehat... rupe2nye.. BEREHAT SANGAT !!! .. hahaa.. tak rehat langsung ko tau x ! lepas letak barang dekat RUMAH PANJANG YANG X DE DINDING, terus kena kawad, pastu kena solat, pastu makan, pastu, kenal belajar pasal ikhtiar hidup, pastu tali temali, pastu ikatan, pastu solat asar.. amek kauu!! malam je sempat tidurrr .... zzzzzzzzzzzzzzzz...


tapi yang untung nya, budak2 yang pergi kali ni tak kena POTONG RAMBUT !! wakaka . bagak kesian doee kawan aku yg x pergi kem ni smata2 x nk kena botak .. haha ! knpe x potong rmbut ? sbb x smpt. bile aku balik kat skeola kebesokannya , ramai yang panggil aku " Assalamualaikum Koperal," "Hai Koperal!," siap tabik2 lagi .. wakakak (bangga) haha.. padehal sampai sekarang belum dpt result aku dapat lans. or koperal. wakakaa. doakan aku dapat KOPERAL yeeeeaaa ! peace no war :D

1 comment:

  1. selamat siang sahabat
    berbagi sedikit inspirasi pagi..^_^
    "Kesuksesan itu tidak memandang siapa kita, dari mana kita, dan bagaimana kita.
    Tapi kesuksesan itu hanya melihat doa dan kesungguhan kita saja.."
    semoga hari ini lebih baik dari kemarin..^^
    ditunggu kunjungnnya sob http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete